Ouderlijk huis Ingrid

Tijdens onze wandeling naar de begraafplaatsen waren we al langs het huis op de Keizerstraat gekomen, waar Ingrid gewoond heeft, samen met tante Olga en haar gezin. We zijn toen wel van de staat waarin het huis zich bevond geschrokken, maar hebben er toen nog geen foto's van gemaakt.

 ouderlijk huis 1Later in de tweede week zijn we uitgebreid gaan kijken in de tuin bij de buren, waar de zoon van de heer Liefeld nog woonde. Ben Liefeld. In de laatste week hebben we de voorkant nog een keer gefotografeerd omdat de film in het toestel toen vol was. ouderlijk huis 4

 

 

 

 ouderlijk huis 2

De tuin van de Liefelds was aan de rechterkant van het huis. De foto's hierboven zijn vanaf de Keizerstraat gemaakt. Ongeveer tien meter vanaf de weg ligt het stenen huis van Ben Liefeld. Het is ook verwaarloosd, maar omdat het van steen is, ziet het er alleen slecht onderhouden en vuil en vol rommel uit. De tuin achter is een grasveld met overal niet onderhouden aanplant. Voor het huis een grasveld met daarop een jeep, die daar al heel lang niet van zijn plaats geweest is.


ouderlijk huis 5

ouderlijk huis 3keizerstraat

 

ouderlijk huis 5Hier loop Ingrid in de tuin van Ben Liefeld, op de laatste foto is ben te zien.Nadat we bij Ben geweest zijn en de foto's hebben genomen was het rolletje vol. Op een later tijdstip hebben we de route gelopen vanaf Ingrid's ouderlijk huist terug naar de stad. Op die keizerstraat-route hebben we wat fotos genomen.